Friday, March 03, 2006

Bull

In a nutshell, our messages to Puncak Niaga Sdn Bhd, the State Multimedia, Environment and New Village Development Permanent Committee and also the Cabinet, are that the respective explanations on the stench in the water, the safety of the water and the reason for the increase in petrol, are:



SO, our message to them is simple:

22 comments:

bergen said...

Way to go, sir! Now that we've two conradicting explanations the question is which is a bigger bluff.

Btw, yes Uncle was from Dungun.

SaudagarMinyak said...

tapi Keng, yg bull**** tu ramai orang suka.....bole buat baja la katanya...Sepatutnya bull**** tu di tukarkan ke BULL RUN, baru hebat!!!!

Sayuti said...

(saya tak nampak gambar2 berkenaan)

abdullahjones said...

hahhahahhahaahhaha. saya suka ini dan saya sangat dengki kerana saya tidak mendapat idea seperti ini. sangat dengki!

dr in the house said...

AJ- Dont we just feel bad when we missed an opportunity to do something that we know we could have executed well? Like I know you could've drawn the above two signs much better? :p

btw, tak baik berdengki!

loppiess said...

keng, ehh kenapa aku selalu bersetuju dengan kau?

kenape ehhh

SaudagarMinyak said...

Salam Keng, Ana celah lagi...

Ana jumpa sorang hamba Allah mlm tadi,dia habaq lepeh solat Jumaat kat KLCC ada piket. Tgh kalut tgk piket, stop 1 teksi, drebar dia tughun,panjat ateh bumbung lalu jerit;

"hangpa jangan dok piket-piket, buat malu jah!!!", jerit drebar tu

"kenapa??", balas org tgh piket.

"hangpa jugak dok pangkah DEPA masa pilihanraya dulu, piket buat apa??!!!"

Tak dan 10 minit..semua balik.

tu diaa...

sinaganaga said...

Ha ha.

ChikaDior said...

ho ho

Has said...

anda pernah ke sini?

http://www.malaysia-today.net/Blog-e/2006/03/they-whacked-us-without-warning.htm

lentiform said...

Brilliant!
Boleh saya pinjam the images to put in any letter that I need to send to any related department?

Izhal said...

hahahahahhahahaha... betul lah abang, bull sh:)t je semua tu...

cuba abang tengok link M-Files saya pasal flood kat shah alam...

have a good monday...

kerabat said...

ha..ha..ha..tu dia. tak perlu bicara panjang. sangat tepat & jitu tuan.

zizie ali said...

yang sedikit tetapi istiqamah adalah lebih baik dari yg banyak tetapi...ah, tak sesuai. mungkin yg ni lebih sesuai: sedikit-sedikit lama-lama jadi banyak.

Has said...

Keng, gi' ma'na, tok nampok kelibat pong, gi demo ker?

anak saudara MIA said...

i like the message.
me and the girls were ROTFL.

good one!

Ku Keng said...

Berg: Exactly so. Inconsitencies are traits of liars.

SedagarMinyak:Terima kasih di atas komen-komen yang menarik. Dan juga selamat datang ke blog Keng.

Sayuti:Kenapa tak nampak. Dah lama ke begini? Tak makan ubat apa-apa?

AJones:Dan saya juga berdengki kerana tak pandai melukis seperti anda Jones. :))

Puan Dr.:Actually Puan Dr. you are also a good artist. The shredded hand was a good one. Remember?

Lope: Kenapa ya? Kerana kita sependapat!

Sedagar:Padan muka!!!

Naga: :)

Crimson: ;))

Izhal:Nanti akan tengok bila pulang KL.

kerabat:Orang Arab kata "FAQAD".

zizie:Bukit lebih berharga kerana jirat cina di atas bukit lebih nirvananya. Jadi terus kumpulkan berdikit-dikit.

Kak Has:Dang kena jjalang dok abih-abih nye suruh jjalang. Ning tak dak derumah. Sebak tu dok jawak.

asMIA:Thanks. Now I shall be sending more serious messages to all of you.

Me Ra Nam Joker said...

Moooook!!! Mooooook!!


keng Ji,

Vooo bahut juut bol te he na?

Consistantly inconsistant!!!!

crimsonskye said...

They hit the bullseye indeed.



p/s I believe you've mistaken me for ms. chika ;)

Ku Keng said...

JokerAccha. Very consistently inconsistent.

CrimsonApologies. You are right. When you are working with a internet line that is unstable, that normally happens. Got to rush to finish typing before it gets cuts off. And anyway, hi.

And sorry Chika for not responding to you ho ho.

Chika: hi hi and :))

Ku Keng said...

Lenti; Sorry I missed your comment.

Yes that would be appropriate. Could you please compose a poetry as well for them? Everything OK?

Anonymous said...

Keep up the good work lexapro com Training+security+management Demande information celexa et ativan Retractable awnings houston airline last minute deals Company goes private 401 k protonix pain Templates free folded business cards barracuda aircraft teenager fitness guidelines Canon elura 90 minidv camcorder Baby hustler sex toys Penis wart picture Dry humidifier steam